Ако преди години сме мечтали за това да живеем в големия и шумен град, то днес нещата са доста по-различни. Всеки търси начин да избяга от суетата на големия и забързан мегаполис, да има та макар и малка, но много спарената къщурка в покрайнините на града или да посещава курорти и места, където е съхранена девствената природа. Всичко това може да е ваша сбъдната мечта, само в няколко лесни стъпки:

Започнете с извозване на стари мебели с хамалски услуги. Вижте повече за това тук: https://hamalski.com/izvozvane-na-stari-mebeli-s-radoslav-hamalski-v-sofiya.

Запознайте се по-екологично чистото пространство, което наистина привлича вниманието ни. Апартаментът ви сега може да бъде разкрасяван и модерен, да е устойчиво място, с наистина вдъхновяваща страхотни картини. Това може да е природата внесена у дома.

hamalski.com

Жилището е остаряло и се нуждае от промяна. Тогава може да обновите интериора с по-модерна мебел или сами да направите някои реставрации. Може дори да си набавите естествен дървен пън от някои двор, може да използвате съчки, листа или клонки и други материали от вашата градина и дори гората.

Ако сте адаптиран към съвременните тенденции вашето място може да стане много уютно с разкошна и уникална архитектура. Разбира се за целта може да се наложи да потърсите разни проектанти или дизайнер по интериори, но цената определено ще си струва всичките усилия.

Съставът на обеми мебели и вградени шкафове, пълни щедрите открити пространства без преобладаващото присъствие може да е вашето ново начало. Изнесете стари мебели с фирми в различните общини.

„Експанзивни монолитни форми в контрастни цветове осигуряват плавен преход от едно място на друго.“

И двете помещения, които събират много хора – хол и кухня / трапезарията могат да предлагат невероятни гледки към силуета на града, към планина, ека или море, към гора или парк.

Стаите ще създават повече уют и ще прегръщат в мека топлина, ако са в неутрални цветове, смесени с интериор и мебели от дърво с прашни светлокафява сиви тонове. Резултатът е по-плавен преход между средите. За да донесе всеки нюанс на цветове истинско усещане за наслада, спрете се на земни тонове, огнено червено вдъхновяващо, сложно и ярко, отколкото преди.

Външният вид се допълва с една и съща толкова сложна екологична чувствителност. Повторното използване на съществуващи подове може да създаде усещане за агресивност, дори към нашата планета. Тогава, това, което ви остава е да видите някои от трансформациите на живо, преди да ги вмъкнете в интериора на своя дом.