Почистване на стар апартамент 0888 300 500

За почистване на стар апартамент са подходящи всички сезони. За по- значителни ремонти и промени в дома са подходящи топлите месеци. Тогава е времето да освежите боята, да ремонтирате вратичките на секциите, да изперете килимите и да направите всичко, за което нямате никакво време през годината. Това е и точното време да смените и някои от старите мебели с нови. Все пак не можете да изкарате цял живот с едни и същи мебели.  Определено е чудесна идея да подмените мебелите си , но всичко е свързано и с финансови възможности. Затова внимателно трябва да огледате наличните и да прецените кои са наистина за смяна и кои за ремонт.

Братан предлага изгодни цени за изхвърляне на стари мебели и боклуци

Когато имате цяла гарсониера за почистване с нормално обзавеждане цената за почистване е до 90 лв.

Ако имате пък двустаен апартамент ще го почистим до 80 лв.

От тристаен апартамент хамалите изнасят всичко и жилището остава на голи стени до 70 лв.

Цени за почистване на мазета и тавани София.

Почистване на таванско помещение от шести етаж с леки битови отпадъци цена до 120 лв.

В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне пеша, товарене, извозване и разтоварване на депо.

Почистване на избено помещение с леки битови отпадъци цена до 100 лв.

В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне, товарене, извозване и разтоварване на депо.

В цените не включваме строителни отпадъци, керемиди, тухли, въглища, прах, пясък, цимент, дограма, тежки дървени талпи и греди. Също така не влизат бои, гуми, изолации, дизел, масло, фекалии (под всякаква форма и вид), плъхове, котки и други опасни боклуци. Всички тези отпадъци се товарят и се извозват до депо за унищожение. Цената за събиране и транспортиране на такъв тип отпадък е по договаряне

Цени за извозване на строителни отпадъци от адрес и етаж

Транспорт за строителни отпадъци самосвал на стойност до 90 лв. за София

Транспорт и товарене на строителни отпадъци от втори етаж пеша за 20-30 чувала до 2,50 лв. в София

Ако имате между 50-60 чувала със строителни отпадъци можем да ги натоварим и извозим до 1,50 лв. в София

В цените включваме събиране в наши чували, изнасяне, товарене и извозване. (пълним чувалите до 40 кг)

Цени за изхвърляне на електроуреди директно от дома

Изнасяне и извозване на 1-2-3 или 4-ри електроуреда независимо от кой етаж в София на стойност до 30 лв.

Погледнете и цените за хамалски услуги в София.

При наличието на десет големи електроуреда изнасянето е безплатно от адрес и етаж!

Във всички цени са включени хамали, транспорт и таксите на депата в град Перник и град Костинброд.

Почистване на стар апартамент

Ако искате да приключите по- бързо, направете предварителен план на дейностите.

Разпределете задачите. След като решите кое ще изхвърляте, потърсете фирма, която ще свърши това вместо вас. Свържете се със служителите на  посочените телефони и уговорете ден и час за разчистването на апартамента. Хамалите ще дойдат в определения час, а вие трябва да сте осигурили предварително удобно място за паркиране, за да не се налага да затруднявате движението по улицата или да пречите на съседите да паркират личните си превозни средства.

Почистване на апартамент от стари мебели

В предварителния разговор служителите са разбрали от вас какви са мебелите, които трябва да се превозват до сметището и хамалите носят със себе си необходимите инструменти за демонтажа им. Тези части, които могат да се разглобяват, ще бъдат разглобени, за да може да се изнесе всичко по- лесно и бързо.  В случай, че има по- едри модули, които не се разглобяват и трябва да бъдат пренесени през тясната врата или стълбище, се налага да бъдат направени на парчета и изнесени едва тогава, за да не създават затруднения.

Цялостно почистване на апартамент

След като натоварят на камиона всичко, което ви е ненужно, хамалите ще се отправят към депото за отпадъци, където ще бъдат оставени за утилизиране. Вие през това време ще имате достатъчно време да се заемете с освежаването на боята по стените. Ето че хамалите са полезни и могат да ви спестят доста време и усилия. Във вече разчистения апартамент ще можете да предприемете и разместване на останалите мебели. Може пък и да ви дойде някаква нова идея. Току виж сте спестили някой лев и се окаже, че няма да са ви необходими нови мебели. Не забравяйте, че колкото повече свободно пространство има край вас, толкова помещението изглежда по- просторно и голямо. След като сте освежили стените с качествен латекс, прехвърлете се на шкафовете и гардеробите, почистете ги и изхвърлете всичко старо и ненужно. Определено ще останете доволни от резултата.