Къде работят хамалите на Брат Хамалски 0888 300 500

София

Складова база и паркинг – жк.Враждебна

имейл: bratan.hamalski@gmail.com

сайт: www.hamalski.com

тел: 0888 300 500

Братан предлага транспорт на мебели в София

Взели сте решение да преустройте дома си, а да го направите на момента не се получава? На вас ви пречи старата мебел и техника? Ремонта започва само тогава, когато нищо не заема пространството. Ако става на въпрос за стар апартамент, в които има много мебели, които вече са загубили своята актуалност, то без услугата транспорт на мебели, предоставена от нужните специалисти няма да минете, особено ако това са крупно габаритни предмети. Ще се наложи да се обърнете към професионалните хамали да транспортират старите ви мебели за утилизация.

Цените и услугите в сайта hamalski.com не са актуални моля свържете се с нас за уточнение.

Преди всичко, мебелите трябва да се демонтират, като се използват специални инструменти. Отвертки, клещи и др. – това е малка част от това, което ви трябва. След което е нужно всичко акуратно да се опакова и да се подготви за непосредствено извозване. Първия проблем, който възниква в подобни ситуации, това е транспорта. Камиона трябва да отговаря на габаритите на мебелите, а да се намери такъв е малко сложно. Но, ако сте се справили с тази задача, възникват още цял списък с въпроси. Къде да ги занесете? Как правилно да ги утилизирате?

Наемайки фирма за хамалски услуги трябва да знаете, че те предоставят пълния комплекс от услуги – от демонтажа и до пълната утилизация на всякакъв тип мебели. Утилизацията на обзавеждане – това е една от най-използваните услуги сред клиентите, защото с тях възникват най-много проблеми. Такива предмети не може да ги оставите до контейнерите пред в къщи, защото това ще ви донесе солидна глоба, както и ще замърсят околната среда. Това, което касае работите на хамалите е да дойдат в удобно за вас време. Пристигайки бригадата ще свърши всичко оперативно, качествено и с професионализъм – основните фактори съставляващи тяхната работа. Хубавото е, че на умерена цена клиента ще се избави от ред проблеми. Резултатът от тяхната работа е превеждането на всички помещения в готовност за ремонт. Всичко това ще стане оперативно и бързо, а най-главното е, че ще бъде с индивидуален подход към всеки клиент.