Почистване на мазета и тавани

Хамалски извършва почистване на мазета и тавани в София

Братан Хамалски и момчетата от екипа се заемат с почистване на мазета и тавани без компромис в качеството, всеки може да се възползва от услугата и да премахне всякакви стари дървета, мебели, буркани и отломки. Решихме да подготвим бригада с транспорт за бърза реакция при почистване на тавани и мазета в София. В рамките на града реагираме от два до шест часа!

Хамалски услуги за почистване на мазета и тавани в София

Услуги и цени за почистване на мазета и тавани София.

Почистване на таванско помещение до шести етаж до два кубика битови отпадъци цена 100 лв.

В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне пеша, товарене, извозване и разтоварване на депо.

Отпадъка ако надвишава два кубика се таксува по 40 лева за кубичен метър от шести етаж пеша!

Почистване на избено помещение до 2 кубика битови отпадъци цена 80 лв.

В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне, товарене, извозване и разтоварване на депо.

Отпадъка ако надвишава два кубика се таксува по 35 лева за кубичен метър!

В цените не включваме строителни отпадъци, керемиди, тухли, въглища, прах, пясък, цимент, дограма, тежки дървени талпи и греди. Също така не влизат бои, гуми, изолации, дизел, масло, фекалии (под всякаква форма и вид), плъхове, котки и други опасни боклуци. Всички тези отпадъци се товарят и се извозват до депо за унищожение. Цената за събиране и транспортиране на такъв тип отпадък е по договаряне. 

Във всички цени са включени хамали, транспорт и таксите на депата в град Перник или град Костинброд.

Почистване на мазета и тавани с хамали в София

Омръзнало ви е да гледате все едни и същи стени, мебели, вещи. Може би е време да помислите за тяхното изхвърляне. Често спасението ни е да ги пренесем на тавана или в мазето, а там съвсем ги забравяме с години. Ето, как може да дарите нов живот и да накарате всичко остаряло да претърпи свят Ренесанс, в случаи, че и това не ви удовлетворява, то лесно ще потърсите фирма, която може да се ангажира с почистване на мазета и тавани.

Хамалите на Братан предлагат почистване на мазета и тавани изгодно

Мебелите са за смяна. Преди обаче да се втурнете към магазина за обзавеждане на дом, за да потърсите нов гардероб, шкаф или диван, огледайте се и помислете реално – колко ще струва всичко това и дали може да си позволите промяната. В случаи, че търсите евтин начин да обновите дома, то тук и на други места може да откриете много разумни решения за обновяване на старите мебели и вещи. Дори може сами да претърсите тавана и мазето за още такива и да внесете преработени в дома си. Проявете творчество и труд. Идеите, които могат да освежат старите мебели и вещи нямат край, а подръчни материали могат да са в голяма полза. С промяната може да внесете голяма доза стил, аристократичност и артистизъм и година-две още да не се налага да влагате пари в ново обзавеждане.

За да реставрирате стара мебел е нужно да отстраните боята или лака. След това лека обработка с фина шкурка ще свърши идеална работа. Дори в магазините се продават достатъчно препарати, които лесно третират остарялата повърхност на различни материи мебели и вещи. Следва разкрасяване, което може да е по ваше усмотрение или идеи заимствани от Интернет. Лесен и удачен вариант за освежаване на мебелите е боядисването им в бяло и облицоването в ъглите с черно. Много ефектно стои и претапицирането на стар диван, фотьойл или канапе. Колажът и апликациите, също могат да намеря място във вашия стар-нов дом. За повече информация по услугите на фирма, която изхвърля мебели и стари вещи от мазета и тавани, потърсете Братан Хамалски.

Изхвърляне на боклук от мазе в София

Всякакви боклуци от типа на въглища, сгур, берекети и дървесни остатъци пълнят помещенията на всяко второ мазе. С цел да си осигурим повече топлината и комфорт в дома през зимата сега струпаните отпадъци ни изглеждат като планини, които нямат край. Услуга от типа почистване и изхвърляне на боклук от мазе в София може да се поръча веднага. Изхвърляне на дървени отпадъци, на стари части, занемарени мебели или неработещи уреди, това е част от дейността на фирма занимаваща се с хамалски услуги. Останалото местене, пренасяне и изхвърляне се организира от екип мъже, които бързо почистват, събират и изнасят. Изхвърлянето на всичко непотребно от мазетата става на специално регламентирани за целта места.

Почистване на тавани с Радослав Хамалски

Добре е да мислим и за опасностите, които може да крие едно препълнено с боклуци мазе. Не само дървените остатъци и събирани камари с хартии, могат да предизвикат пожар, но и старите мебели, вещи и предмети да се превърнат в убежища за всякакви твари. Не допускайте това да е реалност във вашето мазе. Не провокирайте да възникнат бъдещи по-сериозни проблеми, а вземете нещата под контрол.

Потърсете услуги от специалисти и се отървете за кратко време от това, което чака в мазето ви.

За товарене на всякакви боклуци от мазе в София, може да организирате и съседите. Много пъти комплексната услуга и съвместно за почистване на няколко мазета в София струва по-евтино и е значително по-изгодна. В 20% от случаите мазето е именно за склад на дома, но не позволявайте в този склад да зари безразборен хаос и да възниква риск от пожар и други застрашаващи живота и имуществото ви случки.

Настъпва момент, когато трябва да плануваме почистване, със съпровождащото го товарене и извозване. От хамалска фирма може да научите повече за това.

Някой чести въпроси

Каква цена трябва да заплатя за цялостно чистене на мазета и тавани в София?

Цените за почистване на мазета и тавани в София варират спрямо километрите до депото! Гледаме да работим възможно най-евтино на територията на населеното място.

Колко време по рано да повикам хамали за да направят чисти мазета и тавани?

Можете да заявите до един час преди изпълнението на задачата по почистване на мазета и тавани ако са до 10 квадратни метра. Можете да заявите разчистване, извозване, помитане и измиване на мазета и тавани един ден предварително ако са над 100 квадратни метра.