Извозване на стари мебели София – 0888 300 500

Извозване на стари мебели и изхвърляне на отпадъци в града

Преместването в нов дом винаги е свързано с извозване на стари мебели, изнасяне и изхвърляне на покъщнина и винаги е трудоемко занятие. Като цяло, вещите са обемни и е трудно за един човек да се справи самостоятелно. Освен това извозването е съпроводено понякога с дълъг маршрут по лошо трасе. За да мине всичко безпроблемно е най-добре да се обърнете към професионалисти. Това ще ви помогне да преживеете изхвърлянето по-лесно и за вас ще бъде увлекателно приключение. Служителите на фирма за хамалски услуги ще ви покажат, че изхвърлянето на стари мебели е приятно занимание.

Братан предлага изгодни цени за извозване на стари мебели и боклуци

Извозване на стар диван и фотьойли от целия град 80 лв.

Извозване на старо кухненско обзавеждане пак от целия град 90 лв. (тук е включен и демонтаж от стените)

За демонтаж на секция изнасяне и извозване Братан предлага цена от 100 лв.

Когато имате цяла гарсониера за почистване с нормално обзавеждане цената е 160 лв.

Ако имате пък двустаен апартамент ще го почистим за 190 лв.

От тристаен апартамент хамалите изнасят всичко като остава на голи стени само за 230 лв.

Почистване на мазе 4 м2 на цена от 80 лв. за София.

Когато отпадъка надвишава 3 кубика се изчислява по 25 лв/м3.

Почистване на таван, независимо на кой етаж се намира 4 м2 на цена от 100 лв. за София.

Отпадъка ако надвишава 3 кубика се изчислява по 30 лв/м3.

Кубатурата се пресмята след плътно подреждане на боклуците в каросерията на камиона!

В цените включваме наши чували с транспорт за чисто събиране и изхвърляне на депото до София.

Цени за извозване на строителни отпадъци

Транспорт за строителни отпадъци самосвал 3 тона на стойност от 70 лв. за София

Транспорт и товарене на строителни отпадъци от втори етаж пеша за 20-30 чувала 110 лв. в София

Ако имате между 50-60 чувала със строителни отпадъци можем да ги натоварим и извозим за 150 лв. в София

За по-високи етажи се доплаща 0,50 лв. чувал на етаж.

В цените включваме събиране в наши чували, изнасяне, товарене и извозване. (пълним чувалите по 25 кг)

Цени за изхвърляне на електроуреди

Изнасяне и извозване на 1-2-3 или 4-ри електроуреда независимо от кой етаж в София на стойност от 70 лв.

Ако имате повече от четири големи електроуреда цената пада с 10 лв. на всеки следващ. Шест пет електроуреда 60 лв. шест 50 лв и т.н.

При наличието на десет големи електроуреда изнасянето е безплатно!

Как ще мине изхвърлянето на стари мебели с помощта на фирма за хамалски услуги?

Хамали за извозване на мебели в София

Като за начало вие просто трябва да позвъните и до вашия дом ще дойде оценител, който да определи обема на работата, нюансите на изнасянето и количеството необходима тара. Вие нямате време да разглобявате всичко, да опразвате чекмеджета и съдържимото да слагате в чували. И всичко това няма и къде да складирате. Без притеснения – цялото необходими количество тара вие можете да получите от фирмата за хамалски услуги, както демонтажа и изнасянето на мебелите.

В уречения ден техните специалисти ще дойдат до вашия дом, като акуратно ще демонтират всички мебели на съставни елементи. След това ще опаковат всичко дори и личните вещи за изхвърляне, техника и други предмети. При ваше желание, хамалите ще извършат демонтаж на жалузи, корнизи и други закрепени предмети. След като всички вещи бъдат изнесени, те ще ги натоварят на камиона и ще ги извозят на полигона за утилизация.

Поръчайте хамали с добър и подходящ автопарк.

Техния автопарк е оборудван с всички необходими за превоз на мебели и предмети такелаж. По време на натоварване на вещите – всички предмети надеждно ще бъдат закрепени вътре в камиона. Това ще помогне да се избегне разпиляването им във фургона. По доставянето им на полигона за отпадъци техните специалисти ще ги разтоварят и занесат на определеното място.

Експресни хамали за изнасяне на мебели в града

Закупуването на нови мебели – това, несъмнено е, повод да се зарадваме. Но, възниква проблема: как да постъпим със старите мебели. Не винаги се явяват подходящи варианти да ги дадем на някого или да изнесем ненужната мебел на вилата. Да изнесем или извозим старата мебел на сметището не става, защото затова ще ви наложат административна глоба. Как да решим този въпрос? Да извозим старите мебели и да ги занесем на полигона за правилна утилизация е най-добрия изход. Услугата – утилизация извършват специализирани заводи, с които фирмите за хамалски услуги имат сключени договори. Благодарение на което те могат да ви предложат утилизация на старите мебели при това много евтино. Те също ще ви предложат услугата и утилизация на отпадъци и строителни боклуци.

Хамалите извозват не само боклуци но подови и стенни настилки

Такива компании предлагат и извозване на стари мебели от дома ви с последваща утилизация на достъпни цени и в удобно за вас време. Обръщайки се към тях, вие ще можете повече да не се вълнувате за съдбата на старите си мебели, да не търсите хамали, товарен транспорт и място, къде да оставите имуществото си. Техните специалисти ще направят всичко сами. За да направите заявка е, необходимо да позвъните на телефона и да дадете следните данни: вида и количеството мебели, които са необходими за извозване, условията на работа (включвайки информация за наличието на асансьор). Хамалите имат голям опит в извършването на тези работи и ще извършат извозване на стари мебели от дома ви оперативно и качествено, без риск да повредят обстановката след ремонт в дома ви.

Извозване на стари мебели с Радослав Хамалски

Отслужилите своите години хладилник и перална машина също влизат в списъка с предметите за утилизация, за които ще ви се наложи да се обърнете за помощ към фирма за хамалски услуги. Сложността на утилизация на тези агрегати се заключва в това, че те не трябва да се разглобяват, защото са много обемни и големи. Газа и хладилния реагент, съдържащ се в хладилния агрегат, при неумели действия може да нанесат вреда на вашето здраве. Само професионализма на специалистите от фирма за хамалски услуги и тяхното умение да се ориентират в подобни ситуации ще им позволят грамотно да се справят с това.

Вие можете да използвате техните услуги по всяко време, когато вие е удобно. Истинските професионалисти ще се заемат с решението на всички ваши проблеми, свързани с утилизацията на мебелите, всичката работа ще свършат в най-кратки срокове на изгодни за вас условия.