Извозване на стари мебели и хамали за изхвърляне на отпадъци

Извозване на стари мебели и изхвърляне на отпадъци

Преместването в нов дом винаги е свързано с извозване на стари мебели, изнасяне и изхвърляне на покъщнина и винаги е трудоемко занятие. Като цяло, вещите са обемни и е трудно за един човек да се справи самостоятелно. Освен това извозването е съпроводено понякога с дълъг маршрут по лошо трасе. За да мине всичко безпроблемно е най-добре да се обърнете към професионалисти. Това ще ви помогне да преживеете изхвърлянето по-лесно и за вас ще бъде увлекателно приключение. Служителите на фирма за хамалски услуги ще ви покажат, че изхвърлянето на стари мебели е приятно занимание.

Предлагам изгодни цени за извозване на стари мебели

Когато имате цяла гарсониера за почистване с нормално обзавеждане цената за почистване е до 90 лв.

Ако имате пък двустаен апартамент ще го почистим до 80 лв.

От тристаен апартамент хамалите изнасят всичко и жилището остава на голи стени до 70 лв.

Цени за почистване на мазета и тавани София

Почистване на таванско помещение от шести етаж с леки битови отпадъци цена до 120 лв.

В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне пеша, товарене, извозване и разтоварване на депо.

Почистване на избено помещение с леки битови отпадъци цена до 100 лв.

В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне, товарене, извозване и разтоварване на депо.

В цените не включваме строителни отпадъци, керемиди, тухли, въглища, прах, пясък, цимент, дограма, тежки дървени талпи и греди. Също така не влизат бои, гуми, изолации, дизел, масло, фекалии (под всякаква форма и вид), плъхове, котки и други опасни боклуци. Всички тези отпадъци се товарят и се извозват до депо за унищожение. Цената за събиране и транспортиране на такъв тип отпадък е по договаряне. 

Цени за извозване на строителни отпадъци от адрес и етаж

Транспорт за строителни отпадъци самосвал на стойност до 90 лв. за София

Транспорт и товарене на строителни отпадъци от втори етаж пеша за 20-30 чувала до 2,50 лв. в София

Ако имате между 50-60 чувала със строителни отпадъци можем да ги натоварим и извозим до 1,50 лв. в София

В цените включваме събиране в наши чували, изнасяне, товарене и извозване. (пълним чувалите до 40 кг)

Цени за изхвърляне на електроуреди директно от дома

Изнасяне и извозване на 1-2-3 или 4-ри електроуреда независимо от кой етаж в София на стойност до 30 лв.

При наличието на десет големи електроуреда изнасянето е безплатно от адрес и етаж!

Във всички цени са включени хамали, транспорт и таксите на депата в град Перник и град Костинброд.

Извозване на стари мебели с демонтаж или натрошаване

Как ще мине изхвърлянето на стари мебели с помощта на фирма за хамалски услуги?

Хамали за извозване на разнородни вещи в София

Като за начало вие просто трябва да позвъните и до вашия дом ще дойде оценител, който да определи обема на работата, нюансите на изнасянето и количеството необходима тара. Вие нямате време да разглобявате всичко, да опразвате чекмеджета и съдържимото да слагате в чували. И всичко това няма и къде да складирате. Без притеснения – цялото необходими количество тара вие можете да получите от фирмата за хамалски услуги, както демонтажа и изнасянето на мебелите.

Хамали за извозване на стари мебели и отпадъци от апартаманети

В уречения ден техните специалисти ще дойдат до вашия дом, като акуратно ще демонтират всички мебели на съставни елементи. След това ще опаковат всичко дори и личните вещи за изхвърляне, техника и други предмети. При ваше желание, хамалите ще извършат демонтаж на жалузи, корнизи и други закрепени предмети. След като всички вещи бъдат изнесени, те ще ги натоварят на камиона и ще ги извозят на полигона за утилизация.

Поръчайте хамали с добър и подходящ автопарк.

Техния автопарк е оборудван с всички необходими за превоз на мебели и предмети такелаж. По време на натоварване на вещите – всички предмети надеждно ще бъдат закрепени вътре в камиона. Това ще помогне да се избегне разпиляването им във фургона. По доставянето им на полигона за отпадъци техните специалисти ще ги разтоварят и занесат на определеното място.

Експресни хамали за изнасяне на дрехи и битов боклук в града

Закупуването на нови мебели – това, несъмнено е, повод да се зарадваме. Но, възниква проблема: как да постъпим със старите мебели. Не винаги се явяват подходящи варианти да ги дадем на някого или да изнесем ненужната мебел на вилата. Да изнесем или извозим старата мебел на сметището не става, защото затова ще ви наложат административна глоба. Как да решим този въпрос? Да извозим старите мебели и да ги занесем на полигона за правилна утилизация е най-добрия изход. Услугата – утилизация извършват специализирани заводи, с които фирмите за хамалски услуги имат сключени договори. Благодарение на което те могат да ви предложат утилизация на старите мебели при това много евтино. Те също ще ви предложат услугата и утилизация на отпадъци и строителни боклуци.

Хамалите извозват не само боклуци но подови и стенни настилки

Демонтаж и изхвърляне на мебели и електроуреди

Такива компании предлагат и извозване на стари мебели от дома ви с последваща утилизация на достъпни цени и в удобно за вас време. Обръщайки се към тях, вие ще можете повече да не се вълнувате за съдбата на старите си мебели, да не търсите хамали, товарен транспорт и място, къде да оставите имуществото си. Техните специалисти ще направят всичко сами. За да направите заявка е, необходимо да позвъните на телефона и да дадете следните данни: вида и количеството мебели, които са необходими за извозване, условията на работа (включвайки информация за наличието на асансьор). Хамалите имат голям опит в извършването на тези работи и ще извършат извозване на стари мебели от дома ви оперативно и качествено, без риск да повредят обстановката след ремонт в дома ви.

Извозване на стари легла и пружили с Радослав Хамалски

Отслужилите своите години хладилник и перална машина също влизат в списъка с предметите за утилизация, за които ще ви се наложи да се обърнете за помощ към фирма за хамалски услуги. Сложността на утилизация на тези агрегати се заключва в това, че те не трябва да се разглобяват, защото са много обемни и големи. Газа и хладилния реагент, съдържащ се в хладилния агрегат, при неумели действия може да нанесат вреда на вашето здраве. Само професионализма на специалистите от фирма за хамалски услуги и тяхното умение да се ориентират в подобни ситуации ще им позволят грамотно да се справят с това.

Изнасяне на мебели от адрес и етж

Вие можете да използвате техните услуги по всяко време, когато вие е удобно. Истинските професионалисти ще се заемат с решението на всички ваши проблеми, свързани с утилизацията на мебелите, всичката работа ще свършат в най-кратки срокове на изгодни за вас условия.

ЧЗВ и отговори от Хамалски

 

Трябва ли да плащам за извозване на стари мебели до сметище?

Да, заплащате за демонтаж, изнасяне, товарене, извозване и депониране. За тези дейности се грижи екип от опитни хамали. Бригадите за хамалски услуги, демонтаж и извозване работят само със законни депа за депониране на стари мебели.

Какво се иска от мен за да поръчам извозване на стара секция от жилище?

Трябва да се свържете с наш екип на телефон: 0888 300 500 след това се изисква единствено достъп до секцията. Можете да изберете от най-добрите цени за извозване на битови отпадъци от адрес.