Хамали за преместване на диван 0888 300 500

Преместване на диван или неговото изхвърляне може да се направи само за няколко минути, стига със задачата да се заемат професионалистите. Достатъчно е да позвъните на телефоните на избрана от вас хамалска бригада.

Трябва да сте наясно, че когато става дума за преместване на диван, дейностите по осъществяването на тази задача са съвсем различни от тези за изхвърлянето му. Ако имате нужда от преместване, то значи, че искате да използвате отново дивана. Това налага той да бъде изнесен в цяло състояние. За да нямате притеснения, че ще се повреди по някакъв начин, оставете преместването в ръцете на професионалистите. Те ще го опаковат внимателно, дори ще демонтират това, което позволява, за да стигне до крайната дестинация в отлично състояние.

Хамали за преместване на диван в София и страната

Ако сте решили, че повече не ви е нужен, нещата стават много по- лесни. Това, обаче, трябва да го уточните с хамалите, за да знаят предварително какви инструменти ще са им необходими и с какво време трябва да се въоръжат.

Когато ще се изхвърля дивана, може да се пропусне опаковането или внимателното демонтиране. Спокойно може да бъдат разглобени и нарязани до достатъчно малки, части, които позволяват бързото изнасяне в полиетиленови чували и товарене в камиона.

Превозът при преместването на диван, трябва да е съобразен с обема на тази мебел.

Може това да бъде и микробус, но той задължително трябва да е пригоден за подобна транспортна дейност. Ако наистина планирате да продължите да използвате дивана още дълго време след преместването му, не експериментирайте. Не се захващайте сами с изнасянето и товаренето, както не трябва да наемате бус, който не е пригоден за транспортиране на мебели. Не си мислете, че ще успеете да направите успешно преместване на дивана с личния ви автомобил. С него по- вероятно е да направите някое произшествие, отколкото да стигнете до крайния адрес.

Ако дивана, който трябва да преместите, е с кожена тапицерия, ще е необходимо да положите допълнителни грижи за него, за да съхраните здрава повърхността му. За целта хамалите използват специално фолио, което предпазва и прави преместването по- лесно.

За да не се ядосвате, че не сте предприели необходимите мерки за безопасност, извикайте бригада хамали. Те знаят как  да пренесат безопасно мебелите. Бъдете сигурни, че няма да има никакви поражения по тях. Хамалите си имат определена технология, която им помага да съхраняват мебелите, които пренасят.

Не си губете времето с дейности, които не знаете как да вършите. Използвайте помощта на хамалите и не съсипвайте мебелите си насила.