Транспортни услуги и хамали в гр. София и региона

Имате нужда от специализиран превоз и транспортни услуги за определени видове товари на територията на Столицата и региона, от помощ при пренасяне на обзавеждане или на имуществото Ви, от разчистване от всякакви видове битови и строителни отпадъци от таванското помещение или мазето, апартамента, или дворното място? Ние сме на Ваше разположение – момчетата на Братан Хамалски са готови да се отзоват при всяко едно предизвикателство – 0888 300 500, в периода 08.00 – 20.00 ч.

Транспортни услуги с хамали в София

Транспортирането на стоките, на мебелите, обзавеждането, черната и бяла техника, офис оборудването и обзавеждането, или пък багажът не е толкова лесно колкото ни се иска. Съществуват немалко фактори съпровождащи много от видовете транспортни услуги, с които трябва да се съобразим, когато искаме да превозим / преместим определени вещи, независимо от дестинацията. Следва да обърнем внимание на правилния подбор на транспортно средство – такова, каквото ще отговори на нуждите ни, за да можем да поберем всичко, което искаме да превозим. Не трябва да забравяме, че ние искаме да преместим невредими вещите си, като не нарушаваме целостта им (без да ги счупим, одраскаме, изкривим) до новата им дестинация, а не просто да ги закараме. Какво ще е превозното средство, което ни е необходимо, ако не разполагаме с такова? Бус до 2.0 тона, 3.5 (три и половина) тона, камион с падащ борд, контейнер, дължина от 3.00 метра устройва ли ни, затворен, или отворен?

Трябва да сме много внимателни и при пакетирането и опаковането – да отделим чупливите предмети, техниката, както и вещите / покъщнината, които има по – малък шанс да повредим при транспортирането. Необходимо е да се снабдим с опаковъчни материали – кашони и или кутии с необходимия размер, предпазни ъгли от картон, полиетилен, от пластмаса, аеропласт, ако ще пренасяме техника, телевизор или компютри например, за да се подсигурим, че ще останат здрави, стреч фолио, опаковъчна хартия, велпапе, чипс от стиропор за по – деликатните предмети, чували и не на последно място предпазни ръкавици и работно облекло. След като сме се уверили, че до тук сме се справили със задачата е необходимо да сме внимателни при пренасянето на имуществото. Понякога това изисква много повече усилия от колкото си мислим. Пространствата в блока не винаги позволяват свободно и със замах движение, поради тесните пространства. Възможно е, но изисква сериозни усилия и умения, ако например сте решили да преместите Вашия диван, холна гарнитура, секция, или фризер да речем. С по – дребните обекти не би трябвало да имате проблем, но не забравяйте, че е необходимо да бъдете внимателни и да не бързате за да ги запазите цели.

Подреждането на имуществото в буса или камиона също не е без значение. Няма да даваме тук и сега съвети как да го направите, но има много тънкости в тази дейност и ако не се чувствате уверени в това, което правите, потърсете съвет, а най – добре се доверете на професионалист. Следва самото чисто физическо транспортиране. Кога да го направим, за да е най – удобно за нас и за хората, които ни помагат, ако има такива? Как да обезопасим товара правилно? Следват редица въпроси: От къде ще е най – добре да минем? Какъв ще е трафика? Колко ще се забавим? Трябват ли ни документи, ако да какви? Ще успеем ли да закараме всичко, без да го счупим, без товара да е опасен и да пречим на движението? Опитен ли е шофьора? Можем ли да спрем там където искаме да разтоварим, без да пречим? Колко време ще ни трябва за товарене, разтоварване? Ще трябва ли да носим много пеш? А ако ни спрат за проверка и се окаже, че сме в нарушение? И още много други…

Всички посочени по – горе обстоятелства са колкото лесни за решаване, толкова и биха довели до неприятни ситуации, ако нещо се обърка и не е направено качествено. Не губете и времето си в дейности, които не са Ваша тясна специалност. Затова препоръчваме – обърнете се към професионалистите. Сътрудниците на Братан Хамалски са на разположение, за да удовлетворят Вашите желания и да разрешат ситуацията, пред която сте изправени. Със сигурност опита, които имаме до момента, оборудването, възможностите за избор на превозно средство от нашия собствен автопарк и не на последно място сериозното и професионално отношение, което имаме към работата си, могат да са Ви повече от полезни.

С едно набиране на телефона – 0888 300 500, ще получите консултация от наш сътрудник, който ще ви съдейства за взимането на решения, с който ако е необходимо ще насрочите оглед в удобно за Вас време. Нашите цени са изключително изгодни и повече от конкурентноспособни.  И това не е всичко. Ако случайно избора Ви не се ограничава до наем на транспортно средство за определен период от време, ние можем да съдействаме за всичко свързано с пренасянето на имуществото Ви. Очакваме Ви.