Изхвърляне на стари мебели с хамалите на Братан

Изхвърляне на стари мебели с хамали и транспорт в София – изгодни цени

Братан Хамалски предлага добри цени за изхвърляне на стари мебели и битови отпадъци в София. Бригадата работи задружно и много внимателно на територията на целия град. За извозване на стари мебели и изхвърляне на боклуци хамалите ползват здрави плетени чували и големи камиони за обемисти отпадъци.

Братан предлага изгодни цени за изхвърляне на стари мебели и боклуци

Извозване на стар диван и фотьойли от целия град 80 лв.

Извозване на старо кухненско обзавеждане пак от целия град 90 лв. (тук е включен и демонтаж от стените)

За демонтаж на секция изнасяне и извозване Братан предлага цена от 100 лв.

Когато имате цяла гарсониера за почистване с нормално обзавеждане цената е 160 лв.

Ако имате пък двустаен апартамент ще го почистим за 190 лв.

От тристаен апартамент хамалите изнасят всичко като остава на голи стени само за 230 лв.

Почистване на мазе 4 м2 на цена от 80 лв. за София.

Когато отпадъка надвишава 3 кубика се изчислява по 25 лв/м3.

Почистване на таван, независимо на кой етаж се намира 4 м2 на цена от 100 лв. за София.

Отпадъка ако надвишава 3 кубика се изчислява по 30 лв/м3.

Кубатурата се пресмята след плътно подреждане на боклуците в каросерията на камиона!

В цените включваме наши чували с транспорт за чисто събиране и изхвърляне на депото до София.

Цени за извозване на строителни отпадъци

Транспорт за строителни отпадъци самосвал 3 тона на стойност от 70 лв. за София

Транспорт и товарене на строителни отпадъци от втори етаж пеша за 20-30 чувала 110 лв. в София

Ако имате между 50-60 чувала със строителни отпадъци можем да ги натоварим и извозим за 150 лв. в София

За по-високи етажи се доплаща 0,50 лв. чувал на етаж.

В цените включваме събиране в наши чували, изнасяне, товарене и извозване. (пълним чувалите по 25 кг)

Цени за изхвърляне на електроуреди

Изнасяне и извозване на 1-2-3 или 4-ри електроуреда независимо от кой етаж в София на стойност от 70 лв.

Ако имате повече от четири големи електроуреда цената пада с 10 лв. на всеки следващ. Шест пет електроуреда 60 лв. шест 50 лв и т.н.

При наличието на десет големи електроуреда изнасянето е безплатно!

Ако сте се заели с приятното занимание да изберете нови мебели, имайте предвид, че скоро ще се сблъскате с проблема, къде да денете старите? Като за начало ще трябва да ги разглобите, но ако това е непривично за вас ще ви е нужна чужда помощ. Разбира се, може да ползвате универсални инструменти за демонтаж – но, все пак след демонтажът остава огромна купчина прах и отпадък.

Изхвърляне на стари мебели с хамалите на Радослав

С демонтажът проблемите не свършват, а по-скоро обратно – започват. Вариантите тук може да бъдат няколко. Един от тях е да дочакате Нова Година и да постъпите красиво – в италиански стил – да изхвърлите всички ненужни мебели през прозореца. Но, това при нас е забранено и властите могат да не оценят вашият порив, а да получите голяма глоба. Освен това «италианският» вариант може да навреди на случайно преминаващи пешеходци.

Вторият вариант е по-малко, по-малко под покрива на нощта да изнесете счупените шкафове, столове или маси на сметището. Опитвайки се да устроите сметище, то тези отпадъци ще повлекат след себе си сериозни административни последствия.

Извозване на боклуци и мебели в София

Само в четвъртият вариант вие ще намерите най-оптимално решение. Като разглобяването, извозването и утилизацията на стари мебели поверите на специална фирма, извършваща хамалски услуги по извозване на стари мебели. Стойността на техните услуги са достъпни за всички, времето ще премине незабелязано, а проблеми няма да имате никакви. Техните служители, в удобно за вас време ще дойдат, разглобят, акуратно опаковат вашите стари мебели и извозят до специален полигон за утилизация.

  • Предложения на хамалите за евтино събиране и извозване на стари мебели:
  • Поръчвайки събиране и извозване на стари мебели вие ще получите целият комплекс от услуги. При това те извършват сами извозването и утилизацията на стари мебели евтино;
  • Техните опитни специалисти акуратно и бързо ще извършат демонтажът на старите мебели, както със стандартни, така и с нестандартни размери;
  • Извозването на стари мебели се извършва във всяко удобно за вас време, без празници и почивни дни;
  • Приемайки поръчка за извозване на стари мебели бригадата хамали ще дойде веднага на посоченият адрес;
  • Утилизацията на стари мебели, се провежда изцяло от хамалите без никакво участие на собствениците;

Услугите на транспортно — логистичните хамалски фирми са много нужни особено в големите градове. Товарен камион за боклуци в Центъра ежедневно върши своята дейност и то в голям обем. Услугите по изхвърляне на боклуци ползват големи търговски организации, средни и малки предприемачи, както и частни лица. Но, основното направление на фирмите за хамалски услуги е жилищно и офисно преместване, доставка на готова продукция до склад или магазин.

Изхвърляне на мебели и боклуци с камиони и хамали

От товарен транспорт са заинтересовани купувачи на мебели и битова техника, хора местещи се от едно жилище в друго или превоз на стари вещи на вилата. Компаниите за хамалски услуги предоставят товарен камион, за да се пренесе едро габаритно имущество, като хладилник, диван, сейф или шкаф.

Основното преимущество, на фирмите за хамалски услуги е акуратната доставка и голямата отговорност към поръчаната работа. Ако имате нужда от качествен и достъпен по стойност превоз, се обърнете към фирма за хамалски услуги. Хамалите са готови да ви предоставят своя опит в такелажната работа.

Заедно с развитието на градовете активно се развива сферата на строителството. В резултат на новите строежи, търговски и административни центрове и домове постоянно се образува огромно количество боклуци. Това често създава проблем при продължение на строителните и ремонтни работи в условията на ограничено пространство.

Защо извозването на боклуци трябва да се повери на специализирана компания?

Важно е да знаете, че извозването на строителни отпадъци трябва да се извършва своевременно от специализирана компания. Даже и когато ремонтът в жилището ви не е толкова голям и на вас ви се струва, че строителният отпадък е малък и можете да го изнесете в контейнерите, имате шанс да получите глоба. Това е така, защото строителните отпадъци са отделна категория боклук, който трябва да се извози за сметка на собственика.

Изхвърляне на отпадъци с Радослав Хамалски

Хамалите ще бъдат радостни да ви предложат пълният спектър от услуги по извозване на отпадъци от различни категории, в това число и изхвърляне на строителни боклуци. Наличието на квалифицирани хамали и собствен автопарк ще позволи да получите услуга на високо ниво.Направяйки заявка, вие можете да бъдете уверени, че всички работи ще преминат оперативно, без шум и прах. Хамалите ще пристигнат в уреченият час и самостоятелно ще извършат извозването на строителните боклуци с товарен камион в Центъра до полигон за рециклиране.

Видове отпадъци

Хамалите изпълняват всякакви поръчки, като работят не само с физически, но и с юридически лица, както и с компании, специализирани в ремонтно-строителни работи. Възможно е изпълнението на поръчка, да се превърне в постоянно сътрудничество за регулярно обслужване.

Вие можете да се обърнете към хамалите при необходимост от извозване на отпадъци от всякакъв тип: изкъртен бетон, кирпичени отломки, стара дограма, счупени стъкла, пясък, дървени парчета, картонени кутии, пенопластмаса и други опаковъчни материали. Те също извозват отпадъци, образувани в резултат от събаряне на сграда, демонтаж на стени и прегради. Незаменима услуга при извозване и утилизация на отпадък са не само боклуците от големи строителни обекти, но и при ремонт на жилища, домове и офиси, при които също се образува не малко количество непотребни елементи.

Извозване на боклуци с камионите на Радослав

Извозването на строителните боклуци от жилището ви ще ви позволи да се избавите от множество проблеми. Опитните хамали ще извършат за вас:

  • Събиране на боклуците в специални чували;
  • Изнасянето му;
  • Натоварване на камион;
  • Извозване до полигон.

Освободеното пространство, което преди беше заето със строителни боклуци ще ви позволи да свършите по-бързо планираният ремонт.

Защо да ползвате услугите на хамалите? Поради големият опит в тази сфера, наличието на специален автопарк, съвременно оборудване, обучен персонал – това са факторите, които ви гарантират извозване на боклуци на високо ниво.