Изхвърляне на мебели и боклуци с камиони и хамали

Изхвърляне на стари мебели с хамали и транспорт в София – изгодни цени

Братан Хамалски предлага добри цени за изхвърляне на стари мебели и битови отпадъци в София. Бригадата работи задружно и много внимателно на територията на целия град. За извозване на стари мебели и изхвърляне на боклуци хамалите ползват здрави плетени чували и големи камиони за обемисти отпадъци.

Цени за изхвърляне на стари мебели и отпадъци от адрес

Предлагам добри цени за товарене и извозване на битови отпадъци и стари мебели до депо.

Когато имате цяла гарсониера за почистване с нормално обзавеждане цената за почистване е до 90 лв.

Ако имате пък двустаен апартамент ще го почистим до 80 лв.

От тристаен апартамент хамалите изнасят всичко и жилището остава на голи стени до 70 лв.

Цени за почистване на мазета и тавани София.

Почистване на таванско помещение от шести етаж с леки битови отпадъци цена до 120 лв.

В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне пеша, товарене, извозване и разтоварване на депо.

Почистване на избено помещение с леки битови отпадъци цена до 100 лв.

В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне, товарене, извозване и разтоварване на депо.

В цените не включваме строителни отпадъци, керемиди, тухли, въглища, прах, пясък, цимент, дограма, тежки дървени талпи и греди. Също така не влизат бои, гуми, изолации, дизел, масло, фекалии (под всякаква форма и вид), плъхове, котки и други опасни боклуци. Всички тези отпадъци се товарят и се извозват до депо за унищожение. Цената за събиране и транспортиране на такъв тип отпадък е по договаряне. 

Цени за извозване на строителни отпадъци от адрес и етаж

Транспорт за строителни отпадъци самосвал на стойност до 90 лв. за София

Транспорт и товарене на строителни отпадъци от втори етаж пеша за 20-30 чувала до 2,50 лв. в София

Ако имате между 50-60 чувала със строителни отпадъци можем да ги натоварим и извозим до 1,50 лв. в София

В цените включваме събиране в наши чували, изнасяне, товарене и извозване. (пълним чувалите до 40 кг)

Цени за изхвърляне на електроуреди директно от дома

Изнасяне и извозване на 1-2-3 или 4-ри електроуреда независимо от кой етаж в София на стойност до 30 лв.

При наличието на десет големи електроуреда изнасянето е безплатно от адрес и етаж!

Във всички цени са включени хамали, транспорт и таксите на депата в град Перник и град Костинброд.

Ако сте се заели с приятното занимание да изберете нови мебели, имайте предвид, че скоро ще се сблъскате с проблема, къде да денете старите? Като за начало ще трябва да ги разглобите, но ако това е непривично за вас ще ви е нужна чужда помощ. Разбира се, може да ползвате универсални инструменти за демонтаж – но, все пак след демонтажът остава огромна купчина прах и отпадък.

Изхвърляне на стари мебели с хамалите на Радослав

С демонтажът проблемите не свършват, а по-скоро обратно – започват. Вариантите тук може да бъдат няколко. Един от тях е да дочакате Нова Година и да постъпите красиво – в италиански стил – да изхвърлите всички ненужни мебели през прозореца. Но, това при нас е забранено и властите могат да не оценят вашият порив, а да получите голяма глоба. Освен това «италианският» вариант може да навреди на случайно преминаващи пешеходци.

Вторият вариант е по-малко, по-малко под покрива на нощта да изнесете счупените шкафове, столове или маси на сметището. Опитвайки се да устроите сметище, то тези отпадъци ще повлекат след себе си сериозни административни последствия.

Извозване на боклуци и мебели в София

Само в четвъртият вариант вие ще намерите най-оптимално решение.

Като разглобяването, извозването и утилизацията на стари мебели поверите на специална фирма, извършваща хамалски услуги по извозване на стари мебели. Стойността на техните услуги са достъпни за всички, времето ще премине незабелязано, а проблеми няма да имате никакви. Техните служители, в удобно за вас време ще дойдат, разглобят, акуратно опаковат вашите стари мебели и извозят до специален полигон за утилизация.

  • Предложения на хамалите за евтино събиране и извозване на стари мебели:
  • Поръчвайки събиране и извозване на стари мебели вие ще получите целият комплекс от услуги. При това те извършват сами извозването и утилизацията на стари мебели евтино;
  • Техните опитни специалисти акуратно и бързо ще извършат демонтажът на старите мебели, както със стандартни, така и с нестандартни размери;
  • Извозването на стари мебели се извършва във всяко удобно за вас време, без празници и почивни дни;
  • Приемайки поръчка за извозване на стари мебели бригадата хамали ще дойде веднага на посоченият адрес;
  • Утилизацията на стари мебели, се провежда изцяло от хамалите без никакво участие на собствениците;

Услугите на транспортно — логистичните хамалски фирми са много нужни особено в големите градове.

Товарен камион за боклуци в Центъра ежедневно върши своята дейност и то в голям обем. Услугите по изхвърляне на боклуци ползват големи търговски организации, средни и малки предприемачи, както и частни лица. Но, основното направление на фирмите за хамалски услуги е жилищно и офисно преместване, доставка на готова продукция до склад или магазин.

Изхвърляне на мебели и боклуци с камиони и хамали

От товарен транспорт са заинтересовани купувачи на мебели и битова техника, хора местещи се от едно жилище в друго или превоз на стари вещи на вилата. Компаниите за хамалски услуги предоставят товарен камион, за да се пренесе едро габаритно имущество, като хладилник, диван, сейф или шкаф.

Основното преимущество, на фирмите за хамалски услуги е акуратната доставка и голямата отговорност към поръчаната работа. Ако имате нужда от качествен и достъпен по стойност превоз, се обърнете към фирма за хамалски услуги. Хамалите са готови да ви предоставят своя опит в такелажната работа.

Заедно с развитието на градовете активно се развива сферата на строителството. В резултат на новите строежи, търговски и административни центрове и домове постоянно се образува огромно количество боклуци. Това често създава проблем при продължение на строителните и ремонтни работи в условията на ограничено пространство.

Защо изхвърляне на стари мебели и боклук трябва да се повери на специализирана компания?

Важно е да знаете, че извозването на строителни отпадъци трябва да се извършва своевременно от специализирана компания. Даже и когато ремонтът в жилището ви не е толкова голям и на вас ви се струва, че строителният отпадък е малък и можете да го изнесете в контейнерите, имате шанс да получите глоба. Това е така, защото строителните отпадъци са отделна категория боклук, който трябва да се извози за сметка на собственика.

Изхвърляне на отпадъци с Радослав Хамалски

Хамалите ще бъдат радостни да ви предложат пълният спектър от услуги по извозване на отпадъци от различни категории, в това число и изхвърляне на строителни боклуци. Наличието на квалифицирани хамали и собствен автопарк ще позволи да получите услуга на високо ниво. Направяйки заявка, вие можете да бъдете уверени, че всички работи ще преминат оперативно, без шум и прах. Хамалите ще пристигнат в уреченият час и самостоятелно ще извършат извозването на строителните боклуци с товарен камион в Центъра до полигон за рециклиране.

Видове отпадъци

Хамалите изпълняват всякакви поръчки, като работят не само с физически, но и с юридически лица, както и с компании, специализирани в ремонтно-строителни работи. Възможно е изпълнението на поръчка, да се превърне в постоянно сътрудничество за регулярно обслужване.

Вие можете да се обърнете към хамалите при необходимост от извозване на отпадъци от всякакъв тип: изкъртен бетон, кирпичени отломки, стара дограма, счупени стъкла, пясък, дървени парчета, картонени кутии, пенопластмаса и други опаковъчни материали. Те също извозват отпадъци, образувани в резултат от събаряне на сграда, демонтаж на стени и прегради. Незаменима услуга при извозване и утилизация на отпадък са не само боклуците от големи строителни обекти, но и при ремонт на жилища, домове и офиси, при които също се образува не малко количество непотребни елементи.

Извозване на боклуци с камионите на Радослав

Извозването на строителните боклуци от жилището ви ще ви позволи да се избавите от множество проблеми. Опитните хамали ще извършат за вас:

  • Събиране на боклуците в специални чували;
  • Изнасянето му;
  • Натоварване на камион;
  • Извозване до полигон.

Освободеното пространство, което преди беше заето със строителни боклуци ще ви позволи да свършите по-бързо планираният ремонт.

Защо да ползвате услугите на хамалите? Поради големият опит в тази сфера, наличието на специален автопарк, съвременно оборудване, обучен персонал – това са факторите, които ви гарантират извозване на боклуци на високо ниво.