Събарянето на стар гардероб с изхвърляне на дрехи е едно от основните дейности на всяка фирма за хамалски услуги. Опитните специалисти хамали ще извършат демонтаж и монтаж на всеки тип мебел — от типовите библиотеки, гардероби до сложните модулни конструкции. Мебелите, демонтирани от тези специалисти се опаковат и изнасят на детайли, след което се изхвърлят за утилизация на сметището.

Стар гардероб за изнасяне

Ако имате нужда от събаряне на гардероб с изхвърляне на дрехи, можете спокойно да си сътрудничите с фирма за хамалски услуги, като позволите на хамалите да си свършат работата качествено.

Мебелите са «жив» материал, който при разглобяване от хора, които нямат опит може да затрудни тяхното изнасяне. Не всеки човек, има уменията да се справи с тази задача. Даже ако изделието няма производствен брак, може да създаде проблем при демонтажът.

Във фирма за хамалски услуги работят професионални хамали, които не за първа година изпълняват своята работа, тоест демонтаж на мебели. Те могат да работят, както с обикновен материал, от който са направени мебелите, така и с масивен. Те прекрасно знаят, по какво се различават и как най-лесно да се разглобят. На хамалите можете да се доверите спокойно, а те за кратко време да изпълнят вашата поръчка. Опитът им ще ви даде гаранция и вие ще останете доволни от изпълнената работа.

Затова, ако сте готови да доверите събарянето на гардероб и изхвърляне на дрехи на професионалисти, се обърнете към фирма за хамалски услуги, и ще получите веднага следните две преимущества:

– не нужно да търсите трудов ресурс за разглобяване на мебели сред вашите познати;

– ще имате гарантирана качествено свършена работа;

И така, сътрудничеството ви с професионалните хамали ще открие пред вас прекрасни переспективи.

След разглобяване на гардеробът на детайли, преди изнасянето им ще се наложи те да бъдат надеждно опаковани. Професионалистите разполагат с целият набор необходим опаковъчен материал, и не е нужно в най-неподходящият момент да бягате до магазина за тиксо. Хамалите сами ще опаковат всичко качествено, след което ще го изнесат и натоварят на транспорт. Не трябва да се заблуждаваме, че ако ние самостоятелно организираме това, гардеробът дали ще се побере в камиона и дали няма да го повредим?

Освен това, преди извозването детайлите те ще бъдат надеждно закрепени вътре в каросерията на транспортното средство. Това е нужно, защото ако бъдат поставени без фиксиране, то по време на транспортиране ще се повредят. Никои не иска в новият си дом да занесе мебел, която е загубила своят външен вид. За да се избегне това е, необходимо не само да се разглоби гардеробът, но и качествено да се опакова. Именно за това хамалите винаги имат полиетилен, стреч, найлон и листове картон.

Те прекрасно знаят начинът на опаковка на всяко изделие и може да ви гарантират, че с тяхното опаковане, вашата мебел ще остане в прекрасен вид. И това те ще извършат значително бързо, отколкото непрофесионалистите. А, вие можете да използвате своите усилия за по-важни занятия, например, подготовка на договори или преговори с контрагенти.