Хамали за почистване на апартаменти и къщи

Хамали цени – Цени за извозване на отпадъци

Моите цени за извозване на боклук и стари мебели. Насладете се на добрите момчета за събиране на отпадъци, демонтаж или натрошаване на мебели в София. Бригадата е сплотена и работи бързо и чисто.

Братан предлага изгодни цени за изнасяне на отпадъци

Предлагам изгодни цени за товарене и извозване на битови отпадъци и стари мебели до регламентирано депо за боклук на територията на район София.

Когато имате цяла гарсониера за почистване с нормално обзавеждане цената за почистване е до 90 лв.

Ако имате пък двустаен апартамент ще го почистим до 80 лв.

От тристаен апартамент хамалите изнасят всичко и жилището остава на голи стени до 70 лв.

Цени за почистване на мазета и тавани София

Почистване на таванско помещение от шести етаж с леки битови отпадъци цена до 120 лв.

В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне пеша, товарене, извозване и разтоварване на депо.

Почистване на избено помещение с леки битови отпадъци цена до 100 лв.

В цената е включено, събиране на отпадъци, изнасяне, товарене, извозване и разтоварване на депо.

В цените не включваме строителни отпадъци, керемиди, тухли, въглища, прах, пясък, цимент, дограма, тежки дървени талпи и греди. Също така не влизат бои, гуми, изолации, дизел, масло, фекалии (под всякаква форма и вид), плъхове, котки и други опасни боклуци. Всички тези отпадъци се товарят и се извозват до депо за унищожение. Цената за събиране и транспортиране на такъв тип отпадък е по договаряне. 

Цени за извозване на строителни отпадъци от адрес и етаж

Транспорт за строителни отпадъци самосвал на стойност до 90 лв. за София

Транспорт и товарене на строителни отпадъци от втори етаж пеша за 20-30 чувала до 2,50 лв. в София

Ако имате между 50-60 чувала със строителни отпадъци можем да ги натоварим и извозим до 1,50 лв. в София

В цените включваме събиране в наши чували, изнасяне, товарене и извозване. (пълним чувалите до 40 кг)

Цени за изхвърляне на електроуреди директно от дома

Изнасяне и извозване на 1-2-3 или 4-ри електроуреда независимо от кой етаж в София на стойност до 30 лв.

Погледнете и цените за хамалски услуги в София.

При наличието на десет големи електроуреда изнасянето е безплатно от адрес и етаж!

Във всички цени са включени хамали, транспорт и таксите на депата в град Перник и град Костинброд.

Цена за извозване на боклук от апартамент

За друг вид извозвани на стари мебели, уреди и строителни боклуци, работим с регламентирано Депо Бг за събиране на отпадъци в район София.

Цени за почистване на апартаменти с мебели и отпадъци

Хамали с цени за извозване

Големият въпрос, пред който стоят повечето клиенти при преместване е дали си струва да наемат фирма, която предлага професионални хамали. Имайки предвид сложността, която се изисква по време на пренасяне на различни вещи, вярваме, че правилният отговор за избор винаги е „да“. Наемането на услуга за преместване ще осигури плавен и ефективен процес, като в резултат на това всички вещи ще са запазени, а старите такива ще са изхвърлени на правилното място.  В статията за хамали – цени ще разгледаме основните фактори и разходи, които съществуват при ангажирането на фирма за пренасяне.

Хамали цени – факти, на които трябва да обърнете внимание

Преди да се интересувате от хамали – цени трябва да обърнете внимание от какви точно услуги ще имате нужда. Като за начало може да направите списък или план какво искате да се случи, да знаете точните размери на помещението / жилището и чак тогава да се интересувате за фирми, които предлагат хамалски услуги. Нека разгледаме някои основни фактора, които да вземете предвид по време на търсенето на хамали – цени.

  • Хамали – цени образуване на оферта според размера на обекта. Това е едно от първите неща, зададени от компанията за преместване и хамали – цени. За това си има причина разбира се. Както знаем всеки труд се заплаща и определено размерът на жилището ще е един от главните фактори при определяне на оценката на обекта и стойността на работа. Колко стаи има, колко мебели за изнасяне има, както и какво е времето необходимо за придвижване. За крайното образуване на хамали – цени ще ви бъде изготвена специална оферта, която отговаря както на предлаганите услуги, така и на поставената задача.

Хамали и услуги в София

  • Хамали – цени гаранция за работа. Друг важен фактор, когато търсите хамали – цени е да обърнете внимание на фирмата предлагаща услуги за преместване. На пазарът вече съществуват толкова компании, които предлагат хамалски услуги, че е трудно да разберете, коя от тях има място в черният списък. Често хората остават заблуждавани от това, което пише в сайта или от прекрасните условия, които им предлагат при избор на хамали – цени. Може първоначалната цена да Ви се стори малка, но в последствие да се наложи да платите двойно ако не и повече. Проучете фирмата и не търсете винаги най-евтините цени, за да не останете подведени и излъгани на края;
  • Хамали – цени предварителна уговорка. Ще бъде чудесно ако имате представа какво ще трябва да бъде изнесено от вашият дом. Колко са големи мебелите, които трябва да се изнесат/разглобят. Дали ще имате нужда от помощ при опаковането или ще се справите сами с него. Всички тези неща трябва да бъдат ясни преди да започнете да търсите хамали – цени. Защото, когато знаете каква точно помощ ще ви бъде необходима от хамалите, ще получите и точна оферта с фирмата, с която се свържете;
  • Хамали – цени огледи на място. Когато търсите хамали – цени може да поискате и оглед на място, за да може с точност да се прецени какъв ще бъде прехода и по този начин да получите точна цена. С разговори по телефона едва ли ще успеят да направят ясна преценка какъв ще бъде обекта. Колко ще струва цялостната им работа, за да може и двете страни да бъдат доволни и да се избегнат въпроси от рода „по телефона говорихме едно, сега излиза друго“.

Хамали – цени услуги и цени за извозване

Ние предлагаме изгодни хамали – цени за извозване на отпадъци, стари мебели, товарене и почистване на боклук до законно депо на територията на София. При търсене на хамали – цени в сайтът ни ще откриете всички актуални цени на услуги, които предлагаме в момента.

Ето един нагледен пример: Когато разполагате с гарсониера за почистване и търсите хамали – цени, ние ще предложим цена за цялостно почистване до 90лв. Имайте предвид, че цената на услугата няма да бъде просто 20лв. все пак говорим за цялостно почистване изнасяне и транспортиране до законно депо.

Освен почистване на апартаменти ако ви интересуват хамали – цени за почистване на мазета и тавани отново може да разчитате на нашият екип. Само в рамките на няколко часа помещението ще бъде оставено на голи стени. В услугите, които предлагаме на хамали – цени са включени събирането на отпадъци, изнасянето им, тяхното товарене в камиона, както и извозването и разтоварването им на депо. Също така във всички наши цени включваме събирането на отпадъци в наши чували, както и са включени хамали, транспорт и такси.

Ако се интересувате от хамали – цени за района на София е важно да отбележим, че в нашите цени НЕ се включва:

  • строителни отпадъци;
  • бои;
  • пясък;
  • изнасяне на мъртви животни или фекалии (под всякакъв вид);
  • както и други опасни отпадъци.

За тези услуги цената е по договаряне, тъй като транспортирането им се състои до депо за унищожаване.  

В крайна сметка ако търсите пресечна точка между евтини, достъпни, надежди, подготвени хамали, то това ще Ви отнеме време. Когато търсите хамали – цени и искате да са във вашият район и да бъдат максимално евтини определено трябва да имате едно на ум. Наемането на съмнителна фирма крие големи рискове. Все пак е важно да се отбележи, че търсите хора, на които да се доверите при преместване или изхвърляне на битови отпадъци.

В нашият сайт ще откриете проверени професионалисти, които лесно да изпълнят всяко ваше изискване. Ние предлагаме надеждност и високо качество на работа. Може да се обадите още сега на посоченият телефонен номер и да зададете своите въпроси, а ние ще бъдем максимално ясни и точни, защото държим на достоверността, която предлагаме на клиентите си! Очакваме ви!

Трябва ли да плащам за извозване на стари мебели до сметище?

Да, заплащате за:
– демонтаж;
– изнасяне;
– товарене;
– извозване;
– депониране.

За тези дейности се грижи екип от опитни хамали. Бригадите за демонтаж и извозване работят само със законни депа за депониране на стари мебели. Хамали чистачи предлагат добри цени за извозване на стари мебели и отпадъци от адрес.

Какво се иска от мен за да поръчам извозване на стара мебел от жилище?

Трябва да се свържете с наш екип на телефон: 0888 300 500 след това се изисква единствено достъп до мебелите. Можете да изберете от най-добрите цени за извозване на битови отпадъци от адрес.