Почистване на двор с момчетата на Братан Хамалски

Фирма с бригада за почистване на двор в София и околностите! Предлага извозване на боклуци от дворове, рязане на дървета и косене на трева. Бригадата изнася всякакви боклуци от дворове и къщи в града и около него. Братан предлага изгодни цени за цялостно почистване на дворове и градини.

Насладете се на изгодни цени за София и околностите

Косена на трева, рязане на храсти, товарене и извозване от 0.25 до 2,45 лв. с височина до 5 метра

Почистване, товарене и извозване на битови отпадъци разхвърляни по двора от 20 до 105 лв.

Почистване, товарене и извозване на строителни отпадъци разхвърляни по двора от 0,76 до 2,65 лв. 

Рязане на дървета от 50 до 900 лв. 

Почистване на дворове и градини с Братан

Ето че идва време да подготвите вашето дворно място за новата година и за предстоящото топло време. Затова може да последвате шестте съвета, които ще ви покажат нужната организация в стъпки как да направите тази подготовка.

Начини за почистване на двор в София

  1. Възстановете повредената трева

Макар да звучи неприятно, но ако имате собствено куче, което се разхожда из двора, неговата урина може доста да навреди на тревата, дори и през зимата. Тя прониква и през снега и пак нанася щети на тревните площи и на цветята. Затова първото нещо, с което трябва да се заемете е да полеете добре и обилно с вода засегнатите зони. Те представляват оголени кафяви петна, и да засадите отново със семена на трева.

  1. Махнете по-големите отпадъци

Зимните бури може да са нанесли щети и на дърветата в двора ви. Затова следващата стъпка към която трябва да преминете е рязане на дървета и храсти. Повредените клони трябва да се отстранят, а тези които вече са отчупени, да се съберат от земята.

Разчистване на парцели и терени

3. Използвайте търмъка

Следва почистване на двор от боклуци. С помощта на търмък, ще махнете останалите окапали листа, стъбла на растения и други подобни. Не е нужно да копаете дупки, а внимателно да съберете тези остатъци и да ги поставите в торби за изхвърляне на боклук.

  1. Поправете оградите

Щетите разбира се, не са само върху растенията и земята, а студа и неприятните атмосферни условия се отразяват върху постройката. Затова огледайте внимателно къде има пропукано или счупено, поправете, измийте хубаво с вода, белина и сапун, след което боядисайте в някой нов цвят.

  1. Подрежете

Ако сте засадили цветя на есен, които трябва да цъфнат напролет или имате многогодишни растения, то сега е моментът да бъдат подрязани и подготвени за цъфването им.

  1. Планирайте какво искате да засадите

След като сте отметнали всички задачи, изброени по-горе, остава да прецените кое място ви остава свободно и да направите план какво още искате да засадите във вашата красива градина.

Фирма за почистване при закупуване на имот

Фирма за изчистване на дворно място

Може и да ви се случи следната ситуация, най-после намирате уютна вила в предградията на града, с отлично разположение. То ще ви бъде удобно както за работа, така и за достигане на други важни точки като училище или голям супермаркет. Вие се радвате на сключената сделка, но се озовавате с двор, който е превърнат в неподвижен склад за ненужни вещи. Искате да се насладите на удоволствието да имате двор. А вместо това пред вас се открива едно малко бунище.

Извозване на боклуци от двор

Но това е много лесно разрешим проблем, като варианта за реакция е да намерите бързо в Интернет телефона на фирма за извозване на боклуци от двор.   Така в уговорен с тях срок и определена цена за квадратурата и работата, която трябва да свършат. А вие в крайна сметка ще се озовете и в мечтаната къща, с мечтания двор, в който да може да посрещате добри приятели и да отглеждате спокойно децата си.

Почистване на къща с двор и извозване на отпадъци

Поръчайте фирма за почистване на двор в София

Защо трябва да се тормозите сами, като може да си спестите всички тези мъки и да се свържете с фирма за почистване на дворно място. Имайки предвид комплексната услуга, която получавате в замяна, то възнаграждението, което плащате на бригадата за почистване е даже скромно. А насреща може да получите услугата както за почистване, събиране и извозване на боклуците, така и за подрязване на дървета и храсти. Също така и други дейности, свързани с организиране и подреждане на градината като например изкореняване на дървета и други подобни.

А след като се свържете с фирма за почистване на дворно място, вие може да се уговорите първо да дойдат на оглед. По този начин може да се определи точно какъв разход ще ви бъде това почистване. Момчетата ще кажат от какво точно имате нужда като услуга и в зависимост от това ще ви бъде калкулирана цената, която да заплатите. Така спокойно ще може да се наслаждавате на подредения си двор на новия ви дом.