Фирма за хамали в София с цени и транспорт за преместване.

Братан Хамалски предлага изгодни цени за хамалски услуги с транспорт в София и страната – 0888 300 500

Цени за хамалски услуги от хамали Братан Хамалски

Пакетна услуга – две момчета за опаковане, пренасяне и транспортиране 160 лв./ 2 часа или 80 лв./час

След първите два часа се смята 80 лв./час като се закръглят на всеки половин час преди или след!

Пакетна услуга – три момчета за опаковане, пренасяне и транспортиране 220 лв./2 часа или 110 лв./час

След първите два часа се смята 110 лв./час като се закръглят на всеки половин час преди или след!

Транспорт и преместване на диван до трети етаж – 160 лв

Над трети етаж се прибавя по 20 лева на етаж.

Транспорт и преместване на три електроуреда до четвърти етаж – 160 лв.

Над четвърти етаж се прибавя по 30 лева на етаж за всички уреди

Транспорт и преместване на кухненски шкафове до трети етаж – 160 лв.

Над трети етаж се прибавя по 40 лева на етаж за всички шкафове

Приблизителни цени за преместване на жилища до 10 километра.

Транспорт и преместване на едностайно жилище до втори етаж – 540 лв.

Транспорт и преместване на двустайно жилище до втори етаж – 680 лв.

Транспорт и преместване на тристайно жилище до втори етаж – 840 лв.

Цени за момчета и транспорт под наем

Момчета за тежка работа, спешна помощ за разтоварване и товарене на камиони и други 20 лв./час

Минималната поръчка е за две момчета минимум за три часа! След надвишаване на минималната поръчка се прибавя 20 лв./час на момче

Транспорт с брезент 14 кубика до 1,5 тона – 40 лв./час

Транспорт с фургон 20 кубика до 1,5 тона – 50 лв./час

Транспорт с фургон 20 кубика до 2,5 тона – 60 лв./час

Транспорт с фургон 35 кубика до 3,5 тона – 80 лв./час

При поръчка на транспорт се смятат минимум 3 часа.

Качване и сваляне на тежки товари в София.

Сваляне или качване на сейф до 150 кг. от партер до партер 350 лв.

Ако сейфът трябва да се качи или да се свали от високи етажи се доплаща  0,70 лв./килограм на етаж

Сваляне или качване на сейф до 200 кг. от партер до партер 500 лв.

Ако сейфът трябва да се качи или да се свали от високи етажи се доплаща  1,00 лв./килограм на етаж

Сваляне или качване на сейф до 250 кг. от партер до партер 700 лв.

Ако сейфът трябва да се качи или да се свали от високи етажи се доплаща  1,50 лв./килограм на етаж

Качване и сваляне на пиано, роял, машини и други се изчислява като горните цени с до 10% отстъпка

София – имейл: bratan.hamalski@gmail.com – сайт: www.hamalski.com – тел: 0888 300 500

Кой използва фирми за преместване в София.

За преместване на мебели и обзавеждане в София към фирми за хамалски услуги, често се обръщат частни лица, за жилищен и вилен превоз, както и представители на всеки бизнес – офисно и производствено преместване. Фирмите за хамалски услуги са извозили стотици тонове товари в София и страната – клиентът може да бъде уверен, че тяхната бригада ще се справи с всяко преместване. Вие можете да оставите вашата поръчка в офиса на всяка компания с хамали, като за превоза се използват бързо маневрени транспортни средства. Компактността на транспортното средство има сравнително не големи размери и маса, което позволява без ограничение да се придвижва в стеснените условия (дворове и тесни улички).

Хамали и хамалски услуги в София

Товароподемността предимно се съобразява с обема, теглото и количеството вещи. Оперативността на маневрените камиони е без ограничения, действащи в много райони в страната. Затова поръчаният камион ще бъде на местоназначението в точно указаното време. Маневреността позволява да се увеличи скоростта на доставката на товара многократно. Икономия – получава се от оптималните размери на транспорта и високата скорост при движение, което позволява да се снижи разхода на гориво и да се съкрати времето на превоз. Всички камиони преминават през регулярен технически преглед, преди да поемат поръчката. Съчетанието на изправни камиони и професионалната бригада хамали ще даде възможност да се осъществи превоза евтино и в срок.

Чрез поръчка на фирма за хамалски услуги и преместване на мебели в София, клиентите ще се свържат с внимателни хамали.

Професионалната бригада бързо и качествено ще се справи със задачата по превоз на товара. Диспечерите на фирмата за хамалски услуги ще подбере най-оптималният транспорт, като ще ви предупредят за възможните сложности и ще ви помогнат да се застраховате от тях. Те познават своята работа и ще ви помогнат евтино да превозите товара във всякакви  условия. При тях на щат работят истински професионалисти: шофьори, диспечери, хамали, а автопарка им е окомплектован с надеждни и икономични камиони. Всички етапи на работа са изпипани до най-малки детайли.

Фирма за хамалски услуги и транспорт на мебели в София.

Изгодни цени за хамалски услуги в София

През целия си живот средностатистическия българин успява да смени поне три пъти местожителството си. Това се случва по различни причини. Някои хора живеят под наем, за които преместването в собствен дом е радостно събитие, свързано с покупката му. Така или иначе, ще се наложи усърдно да се потрудите, за организирането на преместването. Как да подходим по този въпрос? Какво е необходимо да направим за това, за да може преместването да мине максимално комфортно? Ключовите етапи за подготовка са следните:

– Опаковка на вещите и мебелите;

– Намиране на хамали;

– Търсене на подходящ по габарити транспорт;

Освен това, се налага да загубите най-ценните от съществуващите ресурси – лично време. Затова, най-целесъобразно е да се обърнете към компания, която професионално предоставя подобни услуги. Жилищното преместване в София се реализират доста сложно, ако се вземе предвид плътния трафик и голямото натоварване на трасето. Обръщайки се към такава компания, вие ще получите ред преимущества. Техните специалисти работят в удобно, за клиента време без изключение дали са работни или празнични дни.

На клиента не му е нужно да се съобразява с изготвения график на фирмата.

Пристигайки на място, майсторите на компанията акуратно ще опакова всичките ви вещи, ще поставят дребните предмети в кутии, ще демонтират мебелите и др. В камиона всичко ще бъде акуратно поместено. Клиента може да бъде спокоен, защото при превоза нищо няма да пострада, нито чупливата ваза, нито любимото пиано. Водачите на камиони са добре запознати с особеностите на пътя, затова те ще изберат най-оптималният маршрут.

Преместване и хамалски услуги от добрите хамали на Братан

Жилищното преместване в София ще премине без проблем и притеснение – това ще стане реалност, ако използвате услугите на фирма с транспорт и хамали. Фирмите с хамали също и предлагат цени за извозване на отпадъци, стари мебели, опаковки и всичко което е излишно и е за изхвърляне от домакинството. Такава компания е отдавна на пазара и нейните служители знаят, как да удовлетворят всички желания на клиентите. Клиента не трябва да се притеснява и да се довери на професионалистите съвсем спокойно.

Хамали София

Ако живеете в столицата или скоро ще се пренесете там, то най-вероятно ще ви бъде нужен екип, с който да извозите всички мебели или да разчистите строителният отпадък от жилището си. Може би обмисляте да се справите чрез помощта на някои близки и приятели. Определено по-добрият начин ще бъде да наемете фирма за хамали – София, защото това ще ви спести доста средства и тежък труд, а и наемането може да бъде доста лесна задача. Благодарение на компания за професионални хамали – София ще успеете да  превърнете вашето преместване в бързо и приятно занимание.

Освен, че ще ви спестят работа, то хамали – София ще се погрижат за логистиката, преместването на различни мебели, почистването, изнасянето на боклук и определено ще ви освободят време, което може да използвате за други важни задачи. Ако сте решили да си помогнете, като наемете професионална компания за хамали София, то тази статия определено ще ви бъде от полза. В нея ще разгледаме някой от най-важните фактори, които трябва да вземете предвид при наем на хамали – София.

 

Хамали София – препоръки

Добре е винаги, когато избирате услуги на фирма за хамали – София да се поинтересувате за нея. Какви услуги предлага тя, какви са нейните цени и разбира се какви са условията ѝ за ползване. Когато става въпрос за наем на фирма за хамали – София търсачката определено ще ви даде много резултати. За това е важно да отделите време, за да изберете най-правилната компания за вашите нужди. Един съвет, който даваме на всички наши клиенти при избора им за фирма, която предлага хамали – София, винаги се доверявайте само на проверени компания, за да не бъдете подлъгани и сметката накрая да ви излезе двойно. Това, което имаме предвид е, че ако наемете фирма за хамали – София, която не работи законно с депата за отпадъци вероятността да бъдете глобени е много голяма. Поради тази причина ако желаете да избегнете допълнителни притеснения и нерви проверете и съберете препоръки преди да наемете фирма за хамали – София.

 

Хамали София – ценообразуване

Когато потърсите фирма за преместване и хамали – София, се поинтересувайте за цените на услугите. Ясно е, че за всички цената е основен фактор, но нека да бъдем реалисти, в крайна сметка е важно какво ще получи клиента. Цените описани в сайта са основни и могат да бъдат приблизителни. Винаги може да има допълнителни разходи или такси, които да изискват заплащане. Заради това, ако имате нужда за наемане на хамали – София може да се обадите по телефона или да напишете имейл до фирмата. По този начин ще бъде изготвена оферта според обекта, който ще се обслужи от хамали – София.

 

Хамали София – причини да наемете професионално обслужване

В този раздел на статията ще посочим какви са някои от причините, които налагат наемането на фирма за хамали – София. Преместването е едно изключително изчерпателно и стресиращо упражнение особено ако е необходимо да се премести цялото имущество или да се направи ремонт на цяла къща. Въпреки, че може да си представяте, че ще спестите много пари, ако наемете някой човек с камион, който да извози всички мебели, това може да крие своят неприятен риск. Ето защо да наемете местна фирма за хамали – София е за предпочитане. Нека все пак разгледаме и основните плюсове на професионални услуги за хамали – София.   

  • Ако възложите работата на фирма за хамали – София няма да ви се наложи да носите тежко. Точно така, като за начало на тази класация решихме да сложим и най-очевидната причина, която налага наемането на професионални хамали – София. Хората, които работят като хамали – София притежават опит и различни техники при пренасянето на тежък товар;

 

  • Ангажирането на фирма за хамали – София ще ви спести транспортни разходи. При решение за използване на фирма за хамали извън столицата това ще ви струва допълнително пари. Освен това самата организация може да бъде осъществена много по-бързо и лесно ако наемете компания за хамали – София. Защото, екипът може да дойде много по-рано и работата да приключи в рамките на няколко часа;

 

  • Запазването на услуги за хамали – София ще ви гарантира отлични отношения със семейството и приятелите ви. Може да ви звучи странно, но никой близък няма да се радва ако го извикате да носи тежко, нито може да ви даде гаранция за добре свършена работа. За това е по-добре да платите на фирма предлагаща хамали – София. Така ще бъдете сигурни, че всичко ще е изрядно и завършването на обекта ще бъде успешен. В крайна сметка хората, които стоят зад компаниите за хамали – София вършат тази работа всеки ден и имат ясна представа как точно и най-лесно да се свършат всички поставени задачи;

 

  • Местната компания за хамали – София познават добре моделите на движения в града. В резултат на това те ще имат ясен план по кой маршрут да тръгнат, за да пристигнат навреме и да избегнат натовареният трафик. Което от друга страна ще спести и някои транспортни разходи, както и допълнително негативно емоционално натоварване. Така фирмата за хамали – София ще направи преместването възможно най – благоприятно и ефективно;

 

  • Уговарянето на фирма за хамали – София всъщност може да ви спести пари. Обикновено фирмите за хамали – София предлагат конкурентни цени. Ако се спрете на малка фирма за хамали – София вероятността да спестите пари е доста по – висока, а условията често са по-добри в сравнение на тези, които предлагат големите компании за хамалски услуги. Дори наемът на камион, с който сами да натоварите предметите си изисква усилия и струва пари. Изборът на фирма за хамали – София често може да бъде най-рентабилният вариант, особено когато става дума за хамалски услуги на територията на столицата.

 

За да научите повече за нашите услуги по преместване и извозване на битови отпадъци, електроуреди и стари мебели и за това как нашият екип от професионални хамали – София могат да са ви от полза, за да спестите време и пари посетете сайтът ни или се свържете с нас в посочената контактна форма. Ние гарантираме точност, бързина, актуални цени, професионализъм и добро отношение. Защото приемаме всеки един клиент, като наш приятел, който се нуждае от помощ. Не се притеснявайте да се свържете с нас още днес. Нека компанията ни за хамали – София бъде вашият добър помощник в почистването и преместването.

Bottom of Form

 

Хамали София

Хамали София – препоръки

Хамали София – ценообразуване

Хамали София – причини да наемете професионално обслужване